Partners

Vi har återförsäljare över hela Sverige. Dock finns det flertalet platser där vi gärna vill hitta partners. Tveka inte att kontakta oss för att få en bild över vad vi kan göra för er!

Kom igång snabbt. Vi är vana att utbilda och träna nya partners i vår plattform. Med allt från support till att designa och räkna på lösningar. Dessutom äger ni avtalen mot kund!

Du blir del av vår utveckling och allt vi tar fram styrs från våra partners och kunders kravställningar och önskemål.

Via våra webgränssnitt håller ni koll på affärer, kunder och på VoiceGo lösningar. Så att ni alltid kan ge bästa möjliga service och support till era slutkunder.

1-2-3 Partner

1

Ersättning
Ni kan själva kontrollera avtal med goda förtjänstmöjligheter

2

Support
Dedikerad support för partners

3

Partner program
Utbildning, säljstöd i alla former.

Framgångsrikt partnerskap

Oavsett om ni är en systemintegratör, telecomåterförsäljare eller ett IT-företag, kan ni utnyttja den snabbväxande marknaden för molnlösningar genom att sälja vårt sortiment till nya och befintliga kunder. Vi har över 15 års erfarenhet av att utveckla ledande molnbaserade tjänster och arbetar nära våra kanalpartners för att hjälpa dem att leverera kompletta lösningar till sina kunder.

Telekommunikationsvärlden utvecklas snabbt och vårt mål är att förstå eller samarbeta med långsiktiga mål och se till att ni är utrustade med kompetensen att utveckla och tjäna genom hållbar tillväxt.

Utbildning

Efter att ha jobbat med partnerkanal i över 15 år vet vi vad som krävs för att lyckas. Ödmjukhet inför uppgiften och att kontinuerligt utbilda sig och träna på allt från övergripande sälj till tekniska detaljer. Gemensamma kundbesök med våra säljspecialister brukar vara en god vidareutveckling av sina egna säljteam.

Vinnande team

Eftersom våra partnerrelationer oftast blir långvariga så får vi förmånen att se hur våra partners växer och utvecklas vilket gör att vi får möjlighet att lyfta oss ytterligare – Ett utvecklande samspel!