Om oss

Möt vårt team

Vilka vi är

Om Firstcom Europe SE

Firstcom Sverige har lång erfarenhet av att leverera telefonilösningar till små och medelstora företag. Vår erfarenhet gör att vi vet vad som fungerar ute hos våra kunder oavsett vilken bransch eller storlek på kund. Vi kan stötta med enkla mobillösningar eller mer komplexa kommunikationslösningar där lösningen blir en integrerad del av våra kunders processer.

Om Firstcom Europe Group

År 2017 förvärvades Nortech av Firstcom Europe. Firstcom är en Pan-Europeisk service provider inom telecom. Vi är specialister på lösningar för företagskommunikation med fokus på molnbaserad växellösning. Vi finns idag i Danmark, UK, Tyskland, Polen och Sverige, och har 190 medarbetare på 13 kontor. Vi håller samtidigt på att expandera till andra Europeiska marknader inom kort.

Pontus Blom, CEO

Senaste åren har varit en framgångsrik resa, präglat av tillväxt med nöjda partners och kunder som resultat.

Richard Bergman, Head of Sales

Hitta lösningar som förenklar kunders dagliga verksamhet tillsammans med marknadens bästa partners är något jag brinner för!

Magnus Cannervall, Head of Development

Vår utveckling formas till största del från våra kunders önskemål vilket gör att vi måste vara mycket lyhörda från partners och kunder.

Vår vision är enkel – Nöjda kunder och Tillväxt.

Det åstadkommer vi genom fyra pusselbitar:

0

Lova mindre & leverera mer

Vi strävar efter att alltid hålla det vi lovar och har lärt oss längst vägen att först inte alltid är bäst. Det kan innebära att vi på kort sikt missar någon kund men är övertygade att det är rätt på lång sikt. När vi lanserar något så fungerar det!

0

Stabila & enkla tjänster

Det kanske har framgått men vi älskar det som förenklar vardagen så att våra kunder kan fokusera sin verksamhet och inte behöva trassla med telefoni som inte fungerar.
0

Hög service

Vi känner våra kunder och partners och är medvetna att om vi ska kunna fortsätta att få leverera tjänster så krävs en mycket hög servicenivå och tillgänglighet. Både i support- och säljled
0

Kompetenta & glada medarbetare

Vi har ett sammansvetsat team som arbetat ihop i flera år. Vi tycker om att fördjupa oss i ny teknik och se hur det kan appliceras för våra kunders räkning. Vi tycker om att gå till jobbet och det hoppas vi att ni märker!

Vill du vara en del av Firstcom Europe?

Firstcom Europe är en del av en Europeisk molnväxel och serviceprovider-koncern.

I Firstcom Europe är vi engagerade, serviceinriktade och vi brinner för förenklad företagskommunikation.
Vi arbetar via ett rikstäckande partnernätverk i Sverige och har våra partners och slutkunder som ledstjärna i vårt arbete.
Du är alltid välkommen att kontakta oss här: