Lösningar för att effektivisera din verksamhet

Vi erbjuder en rad integrerade telefoni- & kommunikations-lösningar som på hjälper att effektivisera er verksamhet.

Oavsett om din målsättning är att höja servicenivån och tillgängligheten mot era kunder, eller om ni vill ha verktyg för att öka försäljningen eller helt enkelt vill sänka kostnaderna, så kan vi hjälpa dig!

Våra lösningar används av både små och stora företag. Flexibilitet gör att vi kan växa med er allteftersom era behov förändras.

Vi finns på kundservicegrupper, försäljningsteam, lager, butiker, konsulter, hotell, restauranger, hantverkare, vårdcentraler, bilföretag och allt däremellan.

Telefonväxel

Har du en butik, industri eller hotell och har behov av mycket fasta telefoner eller bärbara trådlösa telefoner så har vi mycket kvalitativa samt prisvärda telefoner och headsets.

Läs Mer

Ärendekö – missa inga samtal

Ärendekö är en unik lösning som säkrar att ni inte missar några inkommande samtal. Med lösningen skapar ni både nöjdare kunder och färre missade affärer. Funktionen går att applicera på dem flesta verksamheter t.ex. sälj eller supportfunktioner. Men den gemensamma nämnaren är verksamheter som inte vill ge avkall på sin servicenivå.

Läs Mer

Contact Center och kundservice

Det finns mycket värde att skapa genom att använda vår lösning för kundservice och contact center. Ni kan hantera samtal tvärs grupper och olika kanaler. Dagens kunder har höga krav på snabb service och vi har lösningarna för att hjälpa er.

Det är enklare en det låter och tack vare att hjälpt så många kunder så vet vi hur ni snabbt skapar värde för er organisation.

Telefonianslutning

SIP trunken ger dig telefoni till mycket låga priser.

Du skickar samtalen över din befintliga internetanslutning.

Mobilitet och mobilväxel

Många kunder väljer idag att bli helt mobila. Vi har mobilapp och PC/Mac appar som gör att ni helt kan lämna alla gamla telefoner bakom er och få full kontroll på er kommunikation med mobilen. Självklart går det att kombinera med bordstelefoner där behov finns. Ni har flexibilitet att välja efter er organisations behov

Desktop klienten för PC/Mac

Här kontrollerar ni allt. Ni styr era samtal med ett klick, ser samtal som står i kö, full överblick över tillgänglighet på era medarbetare, vem pratar i telefon? När är deras möte slut?

Samtalsinspelning

Vad blev egentligen sagt?

Många verksamheter har behov att säkra vad som har blivit sagt och överenskommet. Med vår lösning får ni full kontroll på era inspelningar och kan hantera lagring och sökning

Missar ni ordersamtal? – Statistiken ger svaren

För att veta hur man ska bli bättre, är bra statistik en förutsättning. Ni kan få ut antal missade samtal för att snabbt identifiera när ni har utmaningar, hur ni skall bemanna olika avdelningar eller vilken nivå individer och grupper ligger på.

SMS Gateway

SMS är en otroligt stark kanal för att snabbt nå ut med information till era kunder. Det kan vara för att påminna om besök eller informera om driftinformation. Vi har en helt webbaserad applikation för att ni på ett enkelt sätt ska kunna skicka sms till era kunder

Kontakt oss

Är du intresserad av hur vi kan hjälpa dig?

Ring på telefon 08-501 690 00, eller skriv till oss.