Extern svarsservice

Framtidens svarsservice

Vår svarsservice ger dig frihet när du behöver en paus från stressiga moment som en ständigt ringande telefon för att kunna fokusera på viktigare saker som förbättra din verksamhet. Vi besvarar dina kundsamtal professionellt och omsorgsfullt, meddelar dig via e-post eller SMS. Vår svarsservice är den ultimata lösningen – komplett, personlig och skräddarsydd efter dina behov.

Missa aldrig mer ett viktigt samtal

Det finns flera goda anledningar till att outsourca din kundservice till en pålitlig partner som erbjuder professionell svarsservice och växeltjänst. Vi har dedikerade serviceproffs som tar hand om era inkommande samtal – dygnet runt, året om. Genom att integrera vår plattform får våra telefonister och handläggare snabb tillgång till status och visualiserad information för mottagaren av samtalet vilket säkerställer en enkel och smidig kundresa från start till mål.

Svarsservice på era villkor

Våra medarbetare genomgår noggrann serviceutbildning och kontinuerlig kvalitetskontroll för att säkerställa högsta standard. Om du inte har en egen växel, eller använder en molnbaserad lösning, kan vi fortfarande avlasta dig genom att hantera och vidarekoppla samtal på ett effektivt sätt. Vår flexibla lösning anpassas efter dina unika behov. Vi kan koppla och filtrera samtal, ta emot meddelanden, dela viktig information, och mycket mer. Med Firstcom kan du fokusera helt och hållet på din kärnverksamhet medan vi tar hand om din svarsservice och växeltjänst på bästa möjliga sätt.

Vill du veta mer eller testa gratis?

Kontakta oss på

eller via kontaktformuläret så hjälper vi dig kostnadsfritt att komma igång!