Microsoftintegrationer

AD Koppling ger alltid uppdaterad information

Med AD-koppling kan man synkronisera all information i företagets AD (Active Directory) med växeln. Det minskar ledtider och risk för fel samtidigt som det alltid håller växeln uppdaterad med senaste och korrekt information om t.ex. namn, nummer och sökord.

Automatisera processer

Tjänsten gör att växeln uppdateras automatiskt varje dygn med alla ändringar som gjorts i företagets AD. Det går även att automatisera processer så att t.ex. en användare som läggs till eller tas bort i AD automatiskt skapar ett ärende hos supporten.

Enkel implementation

Kunder kan få all sin information från växeln synkroniserad mot sitt AD som uppdateras med telefonnummer och sökord. Kopplingen gör att installationen blir smidig och enkel.

Fördelar med AD-koppling:

Enkelt att komma igång
Smidig informationsinhämtning vid driftsättning
Automatiserad synkronisering varje dygn
Korrekt uppdaterad information i växeln
Minimerad risk för administrationsfel

Kalendersync

Med tjänsten Kalenderkoppling kommer växeln synkronisera med din kalender. När du har en inplanerad händelse i din kalender och din status exempelvis är satt som upptagen, kommer du vara hänvisad som upptagen i växeln. När kalenderhändelsen har löpt ut kommer din användarstatus automatiskt bli satt som tillgänglig igen.
Har du en kalenderpost inbokad men du vill ändå vara nåbar så sätter du din status till tillgänglig i kalendern. Växeln släpper då igenom samtal till dig som vanligt.
Låt kalendern styra din tillgänglighet. Det är lätt att glömma bort att hänvisa sig men kanske ännu svårare att komma ihåg att sätta sig tillgänglig igen.

Full koll på alla kollegor

Genom att du och dina kollegor alltid har korrekt hänvisning i växeln kan ni undvika att samtal kopplas till personer som inte är tillgängliga eller att telefonen ringer under ett viktigt möte.

Fungerar på alla enheter

Kopplingen fungerar på alla dina enheter oavsett om du använder PC/Mac, iPhone, Android eller surfplatta.

Vill du veta mer eller testa gratis?

Kontakta oss på

eller via kontaktformuläret så hjälper vi dig kostnadsfritt att komma igång!