Telefonkonferens

Använd din mobila växel, bordstelefon eller din softphone för att bjuda in interna och externa deltagare med några få knapptryckningar. Interna deltagare ringer kostnadsfritt inom växeln och externa deltagare betalar endast för ett vanligt lokalsamtal.

Kostnadseffektiv lösning för telefonkonferens

Interna deltagare ringer kostnadsfritt inom växeln och externa deltagare betalar endast för ett vanligt lokalsamtal. Tjänsten har en fast månadsavgift för upp till 20 samtidiga deltagare per rum som kan använda tjänsten obegränsat i 5 olika rum.

Ett enda nummer att hålla koll på

Välj valfritt nummer ur er nummerserie till konferensnummer som ni sedan behåller som ert konferensnummer. Ni har ett och samma nummer för alla era telefonkonferenser, men ni kan ha olika konferenser igång samtidigt och behöver endast hålla reda på ett telefonnummer. På så sätt är det endast möteskoden som blir unik för varje användare eller konferensrum. Vi erbjuder också personunika nummer och koder.

Schemalägg dina stående telefonkonferenser så slipper du skapa nya varje gång

Det är enkelt att skapa och bjuda in deltagare till en telefonkonferens, endast några knapptryckningar bort, oavsett om man är på språng eller inte.

Vill du veta mer eller testa gratis?

Kontakta oss på

eller via kontaktformuläret så hjälper vi dig kostnadsfritt att komma igång!