Projektledare Firstcom Europe

av | jan 5, 2024 | OKATEGORISERAT

OM TJÄNSTEN

Firstcom Europe söker en Projektledare

Firstcom är en växande internationell moln- och tjänsteoperatör (SaaS bolag) med utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden men framför allt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och snabbt förändras i takt med att ny teknik lanseras. Våra kunder strävar ständigt efter nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. För att möta dessa krav, blir vår lyhördhet och hur vi är som personer vår nyckel till framgång.

Firstcoms arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

Vill du vara med på vår tillväxtresa?

Vi letar nu efter en kollega som kan hjälpa oss att vårda och utveckla vår verksamhet med fokus på kundnöjdhet.

Det här är jobbet

Vi söker nu en motiverad och engagerad projektledare för leverans av telefonilösningar hos våra kunder. Du kommer att tillhöra supportorganisationen med en viktig roll och funktion. Som projektledare är du med och utformar goda och långsiktiga relationer med kunder såväl som återförsäljare. Du kommer att ha en ledande roll för att planera, genomföra och driva leveranser framåt och vara en nyckelperson mellan supporttekniker, sälj och våra operatörer. Tjänsten innebär att ta ansvar för helheten; från utförande till uppföljning och projektavslut.

Din roll

Som Projektledare hos oss kommer du att driva små, medelstora eller stora projekt. Som projektledare ansvarar du för att leda, planera och genomföra projekt från projektstart till avslut. Utöver löpande uppföljningar kommer du att vara spindeln i nätet internt och supportera servicetekniker för att projektet genomförs och implementeras på bästa sätt. Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med projektledning och uppföljning samt kundnöjdhet. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra dina kunder nöjda.

Tjänsten innebär

 • Arbete i både små och stora projekt
 • Kunna leda och fördela arbete i fält
 • Har stor drivkraft samt flexibelt arbetssätt och förmåga att prioritera och uppnå resultat
 • Ta fram installationsunderlag för supporttekniker
 • Upprätta materialspecifikation samt beställa material
 • Avrapportering och dokumentation
 • Kund samt återförsäljare kontakt

Kompetensprofil

Är du i början av din karriär och letar efter en roll där du har möjlighet att växa? Då är du rätt person för rollen. Vi ser vi gärna att du har erfarenhet från IT och telekommunikation. Som person är du kommunikativ och ansvarsfull och du ägnar även en stor del av din fritid åt att utveckla ditt intresse för teknik och kommunikation. Vi tror att du som projektledare inspirerar och engagerar dina kollegor med tydliga mål, samtidigt som du bidrar till ett trivsamt arbetsklimat.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är en person med stor handlingskraft och samarbetsförmåga. Med din goda kommunikationsförmåga och entusiasm får du gruppen att uppnå goda resultat. Det är även en självklarhet för dig att arbeta på ett strukturerat och kvalitetsmedvetet sätt. Vidare ligger det i din natur att vara social, flexibel och att du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya projekt och kunders behov. Att ha många bollar i luften ser du som en naturlig del av ditt arbete.

Vi söker dig som är

 • Driven och målinriktat
 • Stresstålig och problemlösande
 • Villig att göra det lilla extra
 • Kundnöjdhet är viktigt för dig
 • Har goda språkkunskaper i både svenska och engelska

Det här är vad Firstcom kan ge dig

… en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.

… stora möjligheter till spännande karriärvägar inom gruppen. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram.

… Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa och pension.

Är du en person som brinner för att skapa långsiktiga relationer på ett företag i utveckling och som har säljkultur i sitt DNA så tror vi att du är helt rätt person för oss. Och att vi är helt rätt plats för dig. Vi ser fram emot att få träffa dig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Kista. Vi har nyligen flyttat till topprenoverade lokaler i Kista.

Ansökningar behandlas löpande under ansökningstiden och vi anställer när vi hittar den rätta kandidaten för rollen. Vi hoppas därför att du skickar in din ansökan tillsammans med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Omfattning:
Heltidstjänst

Arbetsgivare:
Firstcom Europe Voip (org.nummer 559016-1666)
Borgarfjordsgatan 7, 5Tr
164 40 Kista

Kontakt:
jobb@firstcomeurope.se

Most Popular Posts

Vänd trenden med ny digital teknik

– Normen i samhället är att vi ska vara tillgängliga närsomhelst och varsomhelst, säger Pontus Blom vd på Firstcom. Den nya, digitala tekniken gör detta möjligt men här finns också nyckeln till att bryta trenden, om vi använder tekniken på rätt sätt. Studier pekar på...

Smidig logistik med smart telefoni från Firstcom

Transportlogistik handlar om att frakta gods från A till B, på ett säkert sätt och i rätt tid. Men för en kundservicemedarbetare i logistikbranschen innebär jobbet till lika stor del kommunikation med kunder och kollegor och då är välfungerande telefoni avgörande. Med...

Trygg telefoni med digital autentisering

Vi på Firstcom är måna om våra kunder och gör allt för att ni ska vara trygga med våra molnbaserade telefonilösningar. En viktig del av effektiva och säkra supportprocesser i ert kontaktcenter är möjlighet till digital identifiering. Genom att integrera...

Bättre kundupplevelse i telefonkö med molnväxeln VoiceGo

Att sitta i telefonkö är en tålamodsprövande erfarenhet de flesta av oss helst vill slippa. Men för företag som använder automatiserade kundtjänstplattformar skapas unika möjligheter att ge god service, trots väntetid i luren. Vår molnbaserade telefonilösning VoiceGo...

Nyhet – Lansering två nya 5G abonnemang

Idag lanserar vi två stycken nya mobilabonnemang med 5G. Fastpris 100 GB & Fastpris Obegränsad Båda med surfhastigheter upp till 300 mbit/s, fortsatt i Sveriges bästa nät! Kontakta din partneransvarig för mer information samt ta del av...

Nyheter VoiceGo Release 4.0.5

Uppdatering av pushnotiser Vi har gjort många förbättringar på både iOS och Android för hur pushnotisen presenteras i förhållande till inkommande samtal. Detta är nu driftsatt eller kommer driftsättas inom kort på samtliga kunders växlar. Stöd för Poly/Plantronics...

Firstcom mobilabonnemang stöd för eSIM och 5G

Efter sommaren lanserar vi äntligen våra nya mobilabonnemang med 5G. Tillsammans med 5G kommer även två stycken nya mobilabonnemang att lanseras: Fastpris Trygg 100 Gb samt Fastpris Obegränsad! eSIM planeras att lanseras samtidigt som en tilläggstjänst för nya och...

Partner Account Manager Firstcom Europe

Om tjänsten Firstcom Europe söker en Partneransvarig Firstcom är en växande internationell moln- och tjänsteoperatör (SaaS bolag) med utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden men framför allt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt...