Transportlogistik handlar om att frakta gods från A till B, på ett säkert sätt och i rätt tid. Men för en kundservicemedarbetare i logistikbranschen innebär jobbet till lika stor del kommunikation med kunder och kollegor och då är välfungerande telefoni avgörande. Med Firstcoms molnbaserade telefonväxel VoiceGo blir arbetet på vägarna smidigt och kunderna nöjda.

En lastbilshytt är som en rullande sambandscentral. Där har chauffören en ständig dialog med mottagare och avsändare av gods och med kollegor på vägar, lager och hemmakontor. Vårt molnbaserade system för telefoni och kundservice VoiceGo erbjuder en lång rad fördelar för en rörlig bransch som transport och logistik. Här berättar vi om några av de viktigaste.

Tillgänglighet

Med hjälp av vår molnväxel VoiceGo kan era förare kommunicera med kunder och kollegor oavsett var de befinner sig, med den mobila enhet de har till hands. Medarbetare kan ställa in sin egen personliga profil och lätt ange om de är tillgängliga, upptagna, lediga eller på semester. Det gör att samtal från kunder snabbt leds till rätt person i organisationen, redo att hjälpa. I telefonilösningen finns också möjlighet till samtalsinspelning. Föraren kan lyssna igen i efterhand, särskilt bra för människor med mycket att hålla reda på och händerna på ratten.

Användarvänlig

Vårt telefonisystem VoiceGo är kraftfullt och enkelt att använda. Det är särskilt värdefullt i en verksamhet där telefontrafiken stundtals är tät. Systemet är intuitivt, nya medarbetare kommer snabbt igång och inga långa utbildningar eller tekniskt kunnande är nödvändigt för att hantera systemet. Molnväxeln är kompatibel med mobiltelefon, surfplatta och dator vilket ger medarbetare friheten att använda den enhet som är mest praktisk, just där och då.

Kostnadseffektivt

Firstcoms växellösning är också kostnadseffektiv. Ert företag behöver inte investera i dyr hårdvara eller underhålla en egen telefonväxel. Med vår skalbara telefonilösning fastnar ni inte i dyra abonnemang kopplade till person. Ni kan lätt flytta licenser mellan olika medarbetare och enkelt avsluta, utöka eller minska mängden av licenser. Detta är särskilt användbart i en rörlig logistikbransch där antalet användare ofta varierar efter säsong, projekt och efterfrågan.

Smidig kommunikation med VoiceGo

Sammanfattningsvis erbjuder Firstcoms molnbaserade telefonisystem VoiceGo en lång rad användarvänliga och kostnadseffektiva funktioner, särskilt bra för aktörer inom en hektiskt bransch som transport och logistik. Genom att underlätta flexibel kommunikation och smidig hantering av ärenden bidrar vårt system till en bättre arbetsvardag för era medarbetare och ännu nöjdare kunder.

Vill du veta mer om Firstcom och vår molnväxeln VoiceGo? Hör av dig till oss, klicka här>>